Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Organizačné údaje

registračný formulár
Lektor: JUDr. Marcela Macová
Termíny:12.06.2019
07.10.2019
26.11.2019
Miesto konania: Kongresové centrum Družba, Botanická 25, Bratislava
Cena: 50,00 € bez DPH
60,00 € s DPH
Časový harmonogram: 8,30 - 9,00 prezentácia / 9,00 - 15,00 seminár

Ochrana osobných údajov prakticky

 

Poznáte svoje práva a povinnosti pri výkone kontroly zo strany Úradu na ochranu osobných údajov SR?  Úrad ako orgán dozoru, narazil pri kontrolách v roku 2018/2019 na množstvo pochybení, za ktoré hrozia firmám vysoké sankcie. Neváhajte preto a pripravte sa na možnú kontrolu na školení, kde vám pomôžeme nastaviť systém spracúvania osobných údajov tak, aby bol v súlade s GDPR.

 

Cieľom tohto školenia je poskytnúť Vám praktické rady ako spracúvať osobné údaje v súlade s GDPR, a to najmä v nasledujúcich okruhoch:

OBSAHOVÉ ZAMERANIE:

  • vysvetliť si čo znamená dokumentácia o ochrane osobných údajov
  • najčastejšie pochybenia pri spracúvaní osobných údajov 
  • prípady, v ktorých nie je súhlas dotknutej osoby vhodným právnym základom 
  • spracúvanie na základe oprávneného záujmu - ako urobiť porovnávací test a aké procesy je potrebné nastaviť 
  • ako si transparentne splniť svoju informačnú povinnosť 
  • kto je fyzická osoba z pohľadu GDPR. Postavenie živnostníka
  • viete, že musíte informovať aj zamestnancov svojich dodávateľov o ochrane osobných údajov?
  • monitorovanie kamerami
  • poskytovanie osobných údajov o zamestnancoch tretím stranám - správny právny základ
  • marketingová databáza – pravidlá spracovania a povinnosti s ňou súvisiace 
  • záznamy o spracovateľských činnostiach z pohľadu kontroly 
  • vzťah prevádzkovateľa a sprostredkovateľa 
  • vzťah medzi kontrolou a konaním o ochrane osobných údajov 
  • čo môže byť podnetom na vykonanie kontroly 
  • postup kontrolného orgánu v rámci kontroly 
  • vplyv výsledku kontrol na sankcie kontrolovanej osobe zo strany Úradu 
  • efektívne predchádzanie pokutám.

 

Súčasťou školenia je aj diskusia, v rámci ktorej budete mať príležitosť prezentovať vlastné problémy a hľadať riešenia spoločne s lektorkou.

ORGANIZÁTOR

Agentúra Tempo s. r. o.
Jánošíkova 1
010 01 Žilina
IČO: 36433292
DIČ: 2022039008
IČ DPH: SK 2022039008
Banka: SLSP, a.s.
SWIFT: GIBASKBX
Číslo účtu: 0423443428 / 0900
IBAN: SK3709000000000423443428
Termín:12.06.2019Variabilný symbol:13 06 19
Termín:07.10.2019Variabilný symbol:18 10 19
Termín:26.11.2019Variabilný symbol:19 11 19

ORGANIZAČNÉ POKYNY:

V účastníckom poplatku sú zahrnuté študijné materiály, obed, coffee break a náklady na organizačné zabezpečenie seminára.
Po prihlásení na seminár/školenie obdržíte e-mailom predfaktúru.
Pri vašej neúčasti alebo zrušení prihlášky poplatok nevraciame ( je možné poslať náhradníka ).
V prípade nepredvídaných okolností, vyhradzuje si Agentúra TEMPO právo na organizačné zmeny, ktoré budú včas oznámené.
V prípade malej účasti Agentúra TEMPO kurz odvolá a účastnícke poplatky vráti alebo oznámi nový termín.


 

Prihlasovací formulár (Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie))

(*) - údaje s hviezdičkou sú povinné
Termín konania školenia
Osobné údaje učastníka
Údaje o spoločnosti
Skontrolujte si prosím, či sú všetky údaje vyplnené správne! Ďakujeme.