Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Ochrana osobných údajov prakticky

 

Poznáte svoje práva a povinnosti pri výkone kontroly zo strany Úradu na ochranu osobných údajov SR?  Úrad ako orgán dozoru, narazil pri kontrolách v roku 2018/2019 na množstvo pochybení, za ktoré hrozia firmám vysoké sankcie. Neváhajte preto a pripravte sa na možnú kontrolu na školení, kde vám pomôžeme nastaviť systém spracúvania osobných údajov tak, aby bol v súlade s GDPR.

 

Cieľom tohto školenia je poskytnúť Vám praktické rady ako spracúvať osobné údaje v súlade s GDPR, a to najmä v nasledujúcich okruhoch:

OBSAHOVÉ ZAMERANIE:

  • vysvetliť si čo znamená dokumentácia o ochrane osobných údajov
  • najčastejšie pochybenia pri spracúvaní osobných údajov 
  • prípady, v ktorých nie je súhlas dotknutej osoby vhodným právnym základom 
  • spracúvanie na základe oprávneného záujmu - ako urobiť porovnávací test a aké procesy je potrebné nastaviť 
  • ako si transparentne splniť svoju informačnú povinnosť 
  • kto je fyzická osoba z pohľadu GDPR. Postavenie živnostníka
  • viete, že musíte informovať aj zamestnancov svojich dodávateľov o ochrane osobných údajov?
  • monitorovanie kamerami
  • poskytovanie osobných údajov o zamestnancoch tretím stranám - správny právny základ
  • marketingová databáza – pravidlá spracovania a povinnosti s ňou súvisiace 
  • záznamy o spracovateľských činnostiach z pohľadu kontroly 
  • vzťah prevádzkovateľa a sprostredkovateľa 
  • vzťah medzi kontrolou a konaním o ochrane osobných údajov 
  • čo môže byť podnetom na vykonanie kontroly 
  • postup kontrolného orgánu v rámci kontroly 
  • vplyv výsledku kontrol na sankcie kontrolovanej osobe zo strany Úradu 
  • efektívne predchádzanie pokutám.

 

Súčasťou školenia je aj diskusia, v rámci ktorej budete mať príležitosť prezentovať vlastné problémy a hľadať riešenia spoločne s lektorkou.


 

Prihlasovací formulár (Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie))

(*) - údaje s hviezdičkou sú povinné
Termín konania školenia
Osobné údaje učastníka
Údaje o spoločnosti
Skontrolujte si prosím, či sú všetky údaje vyplnené správne! Ďakujeme.