Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Ochrana osobných údajov (seminár/školenie)

Organizačné údaje

registračný formulár
Lektor: JUDr. Marcela Macová
Termíny:9.2.2018
25.4.2018
11.6.2018
Miesto konania: Kongresové centrum Družba, Botanická 25, Bratislava
Cena: 50,00 € bez DPH
60,00 € s DPH
Časový harmonogram: 8,30 - 9,00 prezentácia / 9,00 - 15,00 seminár

OBSAHOVÉ ZAMERANIE:

Ochrana osobných údajov podľa nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia
Prichádzajú zmeny, kedy doteraz platný zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov nahrádza nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý je už v pripomienkovom konaní. Nielenže bude nový zákon o ochrane osobných údajov, ale už je platné aj Nariadenie európskeho parlamentu a rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov ("GDPR").
Pripravte sa na to, že od 25.5.2018 žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov nemôže byť vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z.
Povieme Vám na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte "odložiť" na neskôr.

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.

Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

Viete že:

- budete nanovo poučovať oprávnené osoby?

- potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy?

- bezpečnostná dokumentácia zostáva len bude mať iné náležitosti?

- evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach?

- ruší sa oznámenie a osobitná registrácia?

- je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť,ktorá dodržiava ochranu osobných údajov?

Program:

1.  Zmeny v doterajšej právnej úprave ochrany osobných údajov

2.  Povinnosti prevádzkovateľov podľa ešte platného zákona o ochrne osobných údajov a podľa nového zákona a nariadenia GDPR - komparácia

4. Čo sa ručí a čo zostáva?

5. Novinky podľa nového zákona a nariadenia GDPR

6.  Diskusia. Otázky a odpovede

 

ORGANIZÁTOR

Agentúra Tempo s. r. o.
Jánošíkova 1
010 01 Žilina
IČO: 36433292
DIČ: 2022039008
IČ DPH: SK 2022039008
Banka: SLSP, a.s.
SWIFT: GIBASKBX
Číslo účtu: 0423443428 / 0900
IBAN: SK3709000000000423443428
Termín:9.2.2018Variabilný symbol:10 02 18
Termín:25.4.2018Variabilný symbol:11 04 18
Termín:11.6.2018Variabilný symbol:15 06 18

ORGANIZAČNÉ POKYNY:

V účastníckom poplatku sú zahrnuté študijné materiály, obed, coffee break a náklady na organizačné zabezpečenie seminára.
Po prihlásení na seminár/školenie obdržíte e-mailom predfaktúru.
Pri vašej neúčasti alebo zrušení prihlášky poplatok nevraciame ( je možné poslať náhradníka ).
V prípade nepredvídaných okolností, vyhradzuje si Agentúra TEMPO právo na organizačné zmeny, ktoré budú včas oznámené.
V prípade malej účasti Agentúra TEMPO kurz odvolá a účastnícke poplatky vráti alebo oznámi nový termín.


 

Prihlasovací formulár (Ochrana osobných údajov (seminár/školenie))

(*) - údaje s hviezdičkou sú povinné
Termín konania školenia
Osobné údaje učastníka
Údaje o spoločnosti
Skontrolujte si prosím, či sú všetky údaje vyplnené správne! Ďakujeme.