Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení...

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Náš seminár a materiály, ktoré dostanete slúžia ako podklady pre skúšku zodpovednej osoby...

Daň z pridanej hodnoty - DPH - novela (seminár/školenie)

Seminár poskytne komplexný a zrozumiteľný výklad zákona o DPH v aktuálnom znení vrátane všetkých noviel.
Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Verejné školenia

Praktický reporting na podporu riadenia (seminár/školenie)

Bratislava - upresnímeDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, aká štruktúra a podrobnosť reportingu je najvhodnejšia v rôznych situáciách a typoch firiem.

 

Na praktických príkladoch a ukážkach riešenia získate inšpiráciu pre vybudovanie účinného reportingu vo vlastnej firme.

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaIng. Ľuboslava MINKOVÁ

Čítaj viacReg. formulár

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení prezentovaný jeho spoluautorkou.

 

Na školení obdržíte prehľad aktuálnych sadzieb cestovných náhrad pri tuzemských a zahraničných pracovných cestách, náhrady za používanie motorových vozidiel na pracovné cesty a úplné znenie zákona o cestovných náhradách

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Ďalšie termíny školení: 05.02.2019,10.04.2019,12.06.2019
Čítaj viacReg. formulár

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.
Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

 

Daň z pridanej hodnoty + Účtovanie DPH (seminár/školenie)

Kultúrno spoločenské centrum, Jedlíkova 7, 040 11 KošiceIng. Anna Jurišová + Ing. Jana Turóciová

Čítaj viacReg. formulár

Zmeny zákona o DPH a ich účtovné hľadisko

Dopad zmien  zákona o DPH  na  postupy účtovania platiteľa dane predovšetkým  v súvislosti s  uplatňovaním osobitnej úpravy dane z pridanej hodnoty na základe prijatia platby za dodanie tovaru alebo služby

Daň z pridanej hodnoty - DPH - novela (seminár/školenie)

Coop Jednota Slovensko, Bajkalská 25, BratislavaIng. Ľubica KOŽÍKOVÁ

Ďalšie termíny školení: 17.01.2019
Čítaj viacReg. formulár

Novela zákona o DPH. Skolenie poskytne výklad najaktuálnejších zmien zákona.


Podávanie kontrolného výkazu o tuzemských dodávkach tovarov a služieb, jeho obsah a forma

 

 

 

Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti (seminár/školenie)

Kultúrno spoločenské centrum, Jedlíkova 7, 040 11 KošiceJUDr. Mária Stahovcová

Čítaj viacReg. formulár

Seminár pre mzdové účtovníčky zamerný na problematiku ročného zúčtovania dane z príjmov zo závislej činnosti za rok 2018

Účtovná závierka v JÚ a Daňové priznanie fyzických osôb (seminár)

Kultúrno spoločenské centrum, Jedlíkova 7, 040 11 KošiceJUDr. Mária Stahovcová

Čítaj viacReg. formulár

Seminár je zameraný na vysporiadanie dane z príjmov fyzickej osoby za zdaňovacie obdobie roku 2018

Účastníci na školení získajú návod na vyplnenie daňového priznania fyzických osôb