Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Ochrana osobných údajov (seminár/školenie)

Náš seminár a materiály, ktoré dostanete slúžia ako podklady pre skúšku zodpovednej osoby...

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení...

Nákladový Controlling (seminár/školenie)

Na seminári spoznáte, aké sú nevyhnutné súčasti nákladového controllingu, ako nastaviť jeho podrobnosť a presnosť v rôznych firmách a situáciách a prečo nesmie byť nákladový controlling len o nákladoch.
Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Verejné školenia

Ochrana osobných údajov (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Ďalšie termíny školení: 14.06.2017
Čítaj viacReg. formulár

Aktuality v ochrane osobných údajov od 1. 1. 2015 a whistleblowing

Čaká vás kontrola z Úradu na ochranu osobných údajov SR. Koho sa chystajú skontrolovať? Na čo si treba dať pozor? Spracúvate osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov? Máte vypracovanú internú dokumentáciu o protispoločenskej činnosti?

 

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaIng. Ľuboslava MINKOVÁ

Ďalšie termíny školení: 13.06.2017
Čítaj viacReg. formulár

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení prezentovaný jeho spoluautorkou.

 

Na školení obdržíte prehľad aktuálnych sadzieb cestovných náhrad pri tuzemských a zahraničných pracovných cestách, náhrady za používanie motorových vozidiel na pracovné cesty a úplné znenie zákona o cestovných náhradách

Nákladový Controlling (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Kríza presvedčila aj posledných skeptikov, že dlhodobo udržať náklady pod kontrolou je možné len zavedením nákladového controllingu.

 

Na seminári spoznáte, aké sú nevyhnutné súčasti nákladového controllingu, ako nastaviť jeho podrobnosť a presnosť v rôznych firmách a situáciách a prečo nesmie byť nákladový controlling len o nákladoch.

Daň z pridanej hodnoty - DPH - novela (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaIng. Ľubica KOŽÍKOVÁ

Ďalšie termíny školení: 15.06.2017
Čítaj viacReg. formulár

Novela zákona o DPH. Skolenie poskytne výklad najaktuálnejších zmien zákona.


Podávanie kontrolného výkazu o tuzemských dodávkach tovarov a služieb, jeho obsah a forma

 

 

 

Praktický reporting na podporu riadenia (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, aká štruktúra a podrobnosť reportingu je najvhodnejšia v rôznych situáciách a typoch firiem.

 

Na praktických príkladoch a ukážkach riešenia získate inšpiráciu pre vybudovanie účinného reportingu vo vlastnej firme.

Ekonomika pre neekonómov (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Ak má firma dosahovať dobré ekonomické výsledky, nestačí, aby ekonomike rozumelo len jedno oddelenie. Každý pracovník spôsobuje svojím konaním náklady a ovplyvňuje i výkony spoločnosti.


Každý pracovník by mal byť hospodárom na svojom pracovisku.


Za dva dni prakticky orientovaného seminára sa naučíte orientovať v základných ekonomických pojmoch, od hospodárenia celej firmy až po hospodárenie jednotlivých pracovísk a aké sú vzájomné prepojenia, takže dokážete bez problémov komunikovať s ekonomickým oddelením.

Nákladový Controlling (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na seminári spoznáte, aké sú nevyhnutné súčasti nákladového controllingu, ako nastaviť jeho podrobnosť a presnosť v rôznych firmách a situáciách a prečo nesmie byť nákladový controlling len o nákladoch.

Ekonomika pre neekonómov (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Ak má firma dosahovať dobré ekonomické výsledky, nestačí, aby ekonomike rozumelo len jedno oddelenie. Každý pracovník spôsobuje svojím konaním náklady a ovplyvňuje i výkony spoločnosti.


Každý pracovník by mal byť hospodárom na svojom pracovisku.


Za dva dni prakticky orientovaného seminára sa naučíte orientovať v základných ekonomických pojmoch, od hospodárenia celej firmy až po hospodárenie jednotlivých pracovísk a aké sú vzájomné prepojenia, takže dokážete bez problémov komunikovať s ekonomickým oddelením.

Finančný controlling (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, Bratislava

Čítaj viacReg. formulár

Finančný controlling je povinnou súčasťou controllingu a reportingu v každej firme. Upozorňuje na neštandardné parametre firmy a pomáha predvídať problémy hroziace v budúcnosti.

 

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, ktoré z množstva ukazovateľov sú v praxi skutočne dôležité, čo je to finančné zdravie firmy, ako nastaviť podrobnosť a presnosť finančného controllingu v rôznych firmách a situáciách a kde sú hranice a riziká pri riadení firmy prostredníctvom finančného controllingu.

Praktický reporting na podporu riadenia (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, aká štruktúra a podrobnosť reportingu je najvhodnejšia v rôznych situáciách a typoch firiem.

 

Na praktických príkladoch a ukážkach riešenia získate inšpiráciu pre vybudovanie účinného reportingu vo vlastnej firme.