Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Náš seminár a materiály, ktoré dostanete slúžia ako podklady pre skúšku zodpovednej osoby...

Finančný controlling (seminár/školenie)

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení...
Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Verejné školenia

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Ďalšie termíny školení: 11.6.2018,12.10.2018,06.12.2018
Čítaj viacReg. formulár

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.
Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

 

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaIng. Ľuboslava MINKOVÁ

Čítaj viacReg. formulár

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení prezentovaný jeho spoluautorkou.

 

Na školení obdržíte prehľad aktuálnych sadzieb cestovných náhrad pri tuzemských a zahraničných pracovných cestách, náhrady za používanie motorových vozidiel na pracovné cesty a úplné znenie zákona o cestovných náhradách

Exekučné zrážky od 1.7.2018 - zmeny v dohodách 2018 (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaRNDr. Jana Motyčková

Čítaj viacReg. formulár

Zrážky zo mzdy podľa Zákonníka práce, zrážky v prospech zamestnávateľa, obmedzenie výšky zrážky.

Zrážky zo mzdy podľa osobitných predpisov – exekúcie, nariadenia súdu a správnych orgánov.

Zmeny v dohodách v roku 2018

Ekonomika pre neekonómov (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Ak má firma dosahovať dobré ekonomické výsledky, nestačí, aby ekonomike rozumelo len jedno oddelenie. Každý pracovník spôsobuje svojím konaním náklady a ovplyvňuje i výkony spoločnosti.


Každý pracovník by mal byť hospodárom na svojom pracovisku.


Za dva dni prakticky orientovaného seminára sa naučíte orientovať v základných ekonomických pojmoch, od hospodárenia celej firmy až po hospodárenie jednotlivých pracovísk a aké sú vzájomné prepojenia, takže dokážete bez problémov komunikovať s ekonomickým oddelením.

Kalkulácie a cenotvorba (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na seminári zistíte, ako najpresnejšie vypočítať náklady na výrobok alebo službu, prečo musíme rozlišovať medzi kalkuláciou a cenotvorbou, ako stanoviť cenu, aby priniesla najvyšší zisk a kedy je vhodné využiť zľavy.

Cenu výrobku alebo služby určuje trh, alebo ju v niektorých firmách vypočítajú na oddelení kalkulácií. Obe riešenia sú riskantné, pretože „správna" cena prináša maximálne zisky a odchýlenie len o pár percent môže spôsobiť vysoké, i keď niekedy „len" skryté straty.

Finančný controlling (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Finančný controlling je povinnou súčasťou controllingu a reportingu v každej firme. Upozorňuje na neštandardné parametre firmy a pomáha predvídať problémy hroziace v budúcnosti.

 

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, ktoré z množstva ukazovateľov sú v praxi skutočne dôležité, čo je to finančné zdravie firmy, ako nastaviť podrobnosť a presnosť finančného controllingu v rôznych firmách a situáciách a kde sú hranice a riziká pri riadení firmy prostredníctvom finančného controllingu.

Praktický reporting na podporu riadenia (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, aká štruktúra a podrobnosť reportingu je najvhodnejšia v rôznych situáciách a typoch firiem.

 

Na praktických príkladoch a ukážkach riešenia získate inšpiráciu pre vybudovanie účinného reportingu vo vlastnej firme.