Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Náš seminár a materiály, ktoré dostanete slúžia ako podklady pre skúšku zodpovednej osoby...

Rekreačné príspevky, letné a vianočné odmeny v r.2019, materská a rodičovská dovolenka (seminár/školenie)

Seminár pre mzdové účtovníčky, ktorý poskytuje prehľad o rekreačných poukazoch, letné a vianočné odmeny 2019, materská a rodičovská dovolenka.

Rekreačné príspevky, pracovný čas, dovolenka, nadčasy, príplatky (seminár/školenie)

Seminár pre mzdové účtovníčky, ktorý poskytuje prehľad o rekreačných poukazoch, príspevkoch, odmenách, pracovnom čase.
Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Verejné školenia

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Čítaj viacReg. formulár

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.
Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

 

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Ďalšie termíny školení: 07.10.2019,26.11.2019
Čítaj viacReg. formulár

Cieľom tohto školenia je poskytnúť Vám praktické rady ako spracúvať osobné údaje v súlade s GDPR.