Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení...

Ochrana osobných údajov (seminár/školenie)

Náš seminár a materiály, ktoré dostanete slúžia ako podklady pre skúšku zodpovednej osoby...

Daň z pridanej hodnoty - DPH - novela (seminár/školenie)

Seminár poskytne komplexný a zrozumiteľný výklad zákona o DPH v aktuálnom znení vrátane všetkých noviel.
Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Verejné školenia

Cestovné náhrady (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaIng. Ľuboslava MINKOVÁ

Čítaj viacReg. formulár

Seminár poskytne zrozumiteľný výklad zákona o cestovných náhradách v aktuálnom znení prezentovaný jeho spoluautorkou.

 

Na školení obdržíte prehľad aktuálnych sadzieb cestovných náhrad pri tuzemských a zahraničných pracovných cestách, náhrady za používanie motorových vozidiel na pracovné cesty a úplné znenie zákona o cestovných náhradách

Ochrana osobných údajov (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Čítaj viacReg. formulár

Aktuality v ochrane osobných údajov od 1. 1. 2015 a whistleblowing

Čaká vás kontrola z Úradu na ochranu osobných údajov SR. Koho sa chystajú skontrolovať? Na čo si treba dať pozor? Spracúvate osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov? Máte vypracovanú internú dokumentáciu o protispoločenskej činnosti?

 

Daň z pridanej hodnoty - DPH - novela (seminár/školenie)

garni* G HOTEL Bratislava (DOPRASTAV), Košická 52, BratislavaIng. Ľubica KOŽÍKOVÁ

Čítaj viacReg. formulár

Novela zákona o DPH. Skolenie poskytne výklad najaktuálnejších zmien zákona.


Podávanie kontrolného výkazu o tuzemských dodávkach tovarov a služieb, jeho obsah a forma

 

 

 

Nákladový Controlling (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na seminári spoznáte, aké sú nevyhnutné súčasti nákladového controllingu, ako nastaviť jeho podrobnosť a presnosť v rôznych firmách a situáciách a prečo nesmie byť nákladový controlling len o nákladoch.

Praktický reporting na podporu riadenia (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, aká štruktúra a podrobnosť reportingu je najvhodnejšia v rôznych situáciách a typoch firiem.

 

Na praktických príkladoch a ukážkach riešenia získate inšpiráciu pre vybudovanie účinného reportingu vo vlastnej firme.