Skoč na obsah Skoč na menu
Hore

Agentúra Tempo - semináre, školenia, prednášky, kurzy – dane, účtovníctvo, mzdy, dph

Exekučné zrážky od 1.7.2018 - zmeny v dohodách 2018 (seminár/školenie)

Seminár pre mzdové účtovníčky, ktorý poskytuje prehľad o zrážkach zo mzdy a exekučných zrážkach.

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Náš seminár a materiály, ktoré dostanete slúžia ako podklady pre skúšku zodpovednej osoby...

Ekonomika pre neekonómov (seminár/školenie)

Za dva dni praktického seminára sa naučíte orientovať v základných ekonomických pojmoch, takže dokážete bez problémov komunikovať s ekonomickým oddelením
Vyhľadávanie školenia
BratislavaKošice

Verejné školenia

Praktický reporting na podporu riadenia (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Na prakticky orientovanom seminári spoznáte, aká štruktúra a podrobnosť reportingu je najvhodnejšia v rôznych situáciách a typoch firiem.

 

Na praktických príkladoch a ukážkach riešenia získate inšpiráciu pre vybudovanie účinného reportingu vo vlastnej firme.

Exekučné zrážky od 1.7.2018 - zmeny v dohodách 2018 (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaRNDr. Jana Motyčková

Čítaj viacReg. formulár

Zrážky zo mzdy podľa Zákonníka práce, zrážky v prospech zamestnávateľa, obmedzenie výšky zrážky.

Zrážky zo mzdy podľa osobitných predpisov – exekúcie, nariadenia súdu a správnych orgánov.

Zmeny v dohodách v roku 2018

Ochrana osobných údajov - GDPR (seminár/školenie)

Kongresové centrum Družba, Botanická 25, BratislavaJUDr. Marcela Macová

Ďalšie termíny školení: 12.10.2018,06.12.2018
Čítaj viacReg. formulár

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.
Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

 

Ekonomika pre neekonómov (seminár/školenie)

Aruba Business Centre, Galvaniho 7/D, BratislavaDr. Milan Veščičík

Čítaj viacReg. formulár

Ak má firma dosahovať dobré ekonomické výsledky, nestačí, aby ekonomike rozumelo len jedno oddelenie. Každý pracovník spôsobuje svojím konaním náklady a ovplyvňuje i výkony spoločnosti.


Každý pracovník by mal byť hospodárom na svojom pracovisku.


Za dva dni prakticky orientovaného seminára sa naučíte orientovať v základných ekonomických pojmoch, od hospodárenia celej firmy až po hospodárenie jednotlivých pracovísk a aké sú vzájomné prepojenia, takže dokážete bez problémov komunikovať s ekonomickým oddelením.